in

Domaćice otkrile savršen trik: Recite zbogom tvrdokornim mrljama

Čišćenju sudopera, pećnica i štednjaka posvećuje se pažnja, ali kada je riječ o napi, taj uređaj mnogi zanemaruju ne razmišljajući kako se u njima nakuplja masnoća i prljavština, ali i zagoreni ostaci hrane

Čišćenju sudopera, pećnica i štednjaka posvećuje se pažnja, ali kada je riječ o napi, taj uređaj mnogi zanemaruju ne razmišljajući kako se u njima nakuplja masnoća i prljavština, ali i zagoreni ostaci hrane.

Kako prenosi Mirror, jedna žena otkrila je kako je očistiti što jednostavnije, bez ulaganja puno slobodnog vremena.

Oduševljena rezultatima, Sarah je podijelila ovu metodu čišćenja na Facebooku, a kako tvrdi, potrebna vam je samo jedna stvar – tableta za mašinu za suđe.

“Htjela sam očistiti kuhinjsku napu, ali ništa nije odrađivalo posao. Ni vruća voda sa sapunom ni odmašćivač… Mislila sam probati još koristeći soda bikarbonu i ocat, ali sjetila sam se trika s tabletom za perilicu posuđa. Nestvarno je kako dobro skida mrlje!”

Sarah je prvo skinula otvore s nape i stavila ih u sudoper. Od tablete i tople vode napravila je pastu, a zatim očistila otvore. Nakon što je dobro utrljala proizvod, isprala ga je vodom.

 

Deset moćnih voćki za jačanje imuniteta

Ukusno i lako: Pileća prsa sa špinatom