in

Boje jeseni: Četiri manikira koji će se nositi u sezoni pred nama

Dolaskom jeseni novi trendovi nisu zaobišli ni svijet ljepote, posebno kada su u pitanju njega noktiju i manikir

Dolaskom jeseni novi trendovi nisu zaobišli ni svijet ljepote, posebno kada su u pitanju njega noktiju i manikir.

Tom Balchik, vlasnik salona za nokte u koji su dolazile zvijezde poput Jennifer Lopez, govorio je o trendovima koji se rado nose u hladnijoj sezoni pred nama.

1. Vino

Najistaknutiji trend kad su u pitanju nokti je manikir u boji vina.

Bordo nijanse su bile popularne 90-ih, kao osnova za ukrašavanje noktiju. Kao savršen dodatak ove sezone nameću se decentne metalik linije, otkrio je Tom.

2. Tikva/Bundeva

Kada krene sezona kolača i toplih napitaka začinjenih bundevom, poželjet ćete da nosite tople narandžaste tonove na svojim noktima. Ove jeseni dodajte im kompatibilne neutralne nijanse, a kao sjajnu dopunu iskoristite jednostavne zlatne akcente.

3. Kreativni nered

Nakon apstraktnog manikira, na red je došao asimetrični ili neusklađeni manikir koji zahtijeva da svaki nokat bude uređen na drugačiji način. Ovaj ljetnji trend će se rado nositi i u jesenjim mjesecima. On uspješno objedinjuje sve moguće trendove dizajna, od tačkica i orbita, pa sve do geometrije i emotikona.

4. Naglašeni optimizam

A kada smo kod emotikona, ove jeseni kao jedan od vodećih trendova u ukrašavanju noktiju iskristalizirao se i onaj koji ističe da svoje nokte ukrasimo jarko-žutim manikirom sa smajlićima. Interes za ovaj dizajn je u porastu, piše Miss7.

Trik protiv kojeg crna plijesan nema nikakve šanse: Sve sastojke već imate u domu

Stalno vam se jede slano, slatko ili kiselo – evo šta nedostaje organizmu!